Radiologija u ordinaciji Vividenti - Kalmar

Prepustite se stručnjacima te obavite svu dijagnostiku i preglede na jednom mjestu u jednom danu.

Digitalni panoramski snimak - Kodak 8000 C

Uređaj za digitalnu panoramsku i kefalometrijsku snimku gdje snimak nastaje u svega nekoliko sekundi. Primjenom uređaja Kodak 8000 C dobivamo jasnu sliku vašeg stanja u usnoj šupljini. Ovo je digitalni uređaj koji koristi svega 10% rendgenskog zračenja standardnih rendgenskih uređaja i samim time znatno smanjuje zdravstveni rizik. Slika se obrađuje računalom što omogućava precizniju analizu i bolju dijagnostiku.

Digitalni CT - Kodak 9000 3D

Potpuno precizna dijagnostička metoda (snimanje čeljusti i zgloba kosti) u tri dimenzije. Neophodno je snimanje zubi i čeljusti kod izvođenja većih kirurških-implantoloških zahvata, a 3D prikaz nudi veliku količinu pojedinosti i kutova gledanja koji omogućava nova tehnologija. Na taj način doktori dentalnog centra VIVIDENTI-KALMAR dolaze do najpreciznije dijagnoze i plana terapije. U VIVIDENTI-KALMAR ordinacijama na prvom pregledu možete obaviti kompletnu dijagnostiku, CT, RVG, panoramski snimak.


Na temelju CT dijagnostike točno možemo procijeniti da li ste kandidat za ugradnju implantata, dodavanje umjetne kosti i podizanje dna sinusa.

Digitalna radioviziografija - Kodak 2200-RVG

RVG detaljan snimak zuba osigurava nam preciznu dijagnostiku stanja zuba te je neophodan prije početka liječenja zuba, vađenja zuba, brušenja zuba, izrade zubne navlake ili mosta, zubne protetike te ugradnje implantata.


Kodak CS 2200 uređaj - omogućava postizanje slika vrlo visoke kvalitete sa 90% manje zračenja u odnosu na klasičan rendgenski snimak. Automatski se podešava vrsta i vrijeme ekspozicije zračenja prema području slikanja i tjelesnoj težini te dobi pacijenta.

Mnogi pacijenti uvjerili su se u kvalitetu našeg rada

Pomogli ste mi da prebrodim stare strahove od zubara, a zbog toga moram posebno zahvaliti svim doktorima i ostalom osoblju. Odnos kvalitete i cijene, kao i općeg dojma je odličan i iznad svih mojih očekivanja.

Michele, Torino

Bila sam u vašoj klinici i naišla na vrlo ljubazno i profesionalno osoblje. Zahvaljujući vama opet se sretno smijem nakon više od deset godina!

Giovanna, Trieste

Besplatan pregled

Prijavite se na besplatan pregled kod naših stručnjaka i saznajte što je potrebno vašem osmijehu.

PRIJAVITE SE

Doktorov odgovor

Postavite pitanje direktno našim stručnjacima i saznajte sigurne i točne informacije za svoje probleme.

SAZNAJTE

Za sva pitanja

Možete nam se javiti sa svim prijedlozima, pitanjima, molbama, željama, pohvalama i kritikama.

PITAJTE

Kako to sve izgleda nakon zahvata provjerite u galeriji