Protetika - nadomještanje izgubljenih zuba

Učinite svoj osmijeh potpunim, lijepim i zdravim

Fiksna protetika

Moderan razvoj tehnologije donosi inovativna i napredna rješenja

Mobilna protetika

Provjerite ponudu usluga i pronađite učinkovito rješenje

Provjerite sve informacije o uslugama

Zubna navlaka od cirkon keramike

Cirkonske zubne navlake dizajniramo CAD-CAM kompjuteriziranom tehnologijom (CEREC, SIRONA). Cirkonska baza presvučena je finom keramikom. Cirkon keramičke navlake izgledaju potpuno prirodno te su izbor za pacijente koji žele Holivoodski osmijeh.

Zubna navlaka od metal keramike

Metal–keramičke zubne navlake izrađene su od metalne baze presvučene keramikom. Njihova najveća prednost je otpornost, neizostavna estetika te prihvatljiva cijena.

Proteza na 4 dentalna implantata

Idealno rješenje za bezubu čeljust jer je potreban manji broj implantanata, što je odlično kod pacijenata s "manjkom" kosti. Na ugrađene implantate postavljamo metalnu prečku - matrica, a unutar proteze se nalazi patrica. Odlična stabilnost i retencija predstavlja idealno rješenje koje je pacijentu ugodno za nošenje. Ovakvo fiksno mobilno rješenje zahvalno je za održavanje oralne higijene.

KOMBINIRANI RAD

Ovo je dobro rješenje kada pacijent ima nekoliko zdravih zuba u prednjoj regiji a u stražnjoj regiji mu nedostaju zubi. Na postojeće zube postavlja se keramički most koji na krajevima ima posebne zglobne veze koje služe za učvršćivanje s djelomičnom protezom. Ovaj kombinirani mobilno-fiksni rad čini jednu funkcionalnu cjelinu kojom se uspostavlja pravilno žvakanje.

Za kvalitetu kombiniranog rada zaslužne su Mk1 - izuzetno kvalitetne zglobne veze koje svojim učinkom stvaraju kvalitetan spoj fiksnog (keramičkog mosta) i mobilnog djela (djelomične proteze).

KLASIČNA AKRILATNA PROTEZA

Mobilni protetski nadomjestak koji se koristi jedino ako implantati nisu mogući. Nove tehnologije nam omogućuju da je proteza ugodna za nošenje, može biti izrađena od keramike, a zubi izgledaju potpuno prirodno.

WIRONIT PROTEZA

WIRONIT proteza je novčano najprihvatljivija varijanta djelomičnih proteza. Baza je izrađena od finog metala, a kvačice se pričvršćuju za prirodne zube. S tim dobijemo maksimalnu stabilnost proteze u ustima.

Kvalitetna ponuda vrhunskih usluga

Fiksni keramički most na 6-8 implantata

Fiksno rješenje za potpunu bezubost je most na zubnim (dentalnim) implantatima. Ugrađuje se šest do osam implantata u čeljust te se na njih postavlja cirkularni most od metal keramike ili cirkon keramike.

Ljuskice (Veneers)

Keramičke ljuskice se izrađuju nakon minimalnog brušenja prednje plohe zuba u svrhu estetike osmijeha. Preporučuju se kada ste nezadovoljni oblikom, bojom zuba, njihovim položajem ili razmakom između zuba (dijasteme), kratki, mali zubi. Izrađuju se u našem zubotehničkom laboratoriju najnovijom CAD CAM tehnologijom. Za razliku od zubnih navlaka, ljuskice prikrivaju samo prednju površinu zuba. Keramičke ljuskice omogućuju prodor svjetlosti te se tim efektom postiže prirodan izgled zuba.

Bezmetalne ili potpuno keramičke zubne navlake CAD/CAM tehnologija - CEREC

Izrađene od čiste keramike koju karakterizira visoki stupanj estetike te ju je nemoguće razlikovati od vašeg prirodnog zuba. Najčešće se koristi za prednje zube. Koristeći ovu kompjuteriziranu CAD/CAM tehnologiju, moguće je izraditi ovu zubnu navlaku u samo jednoj posjeti. Ova je usluga vrhunac moderne stomatologije, a sebi smo postavili visoke standarde kod estetskih radova i radova u prednjoj regiji. Sve potrebno za ovaj postupak izrađujemo najnovijom CAD CAM tehnologijom - CEREC.

Koristimo vrhunski materijal i moderna rješenja

S obzirom da izrada zubnih navlaka, mostova i proteza može potrajati, za vas izrađujemo rješenje kako biste bez problema i neometano dočekali svoj protetski nadomjestak

Neposredno nakon brušenja izrađuju se privremene zubne navlake, mostovi ili proteze kako bi se pacijent mogao vratiti svakodnevnim obvezama. Nakon uspješne probe protetskog rada, gotove zubne navlake ili mostovi se trajno fiksiraju na izbrušene zube.

Besplatan pregled

Prijavite se na besplatan pregled kod naših stručnjaka i saznajte što je potrebno vašem osmijehu.

PRIJAVITE SE

Doktorov odgovor

Postavite pitanje direktno našim stručnjacima i saznajte sigurne i točne informacije za svoje probleme.

SAZNAJTE

Za sva pitanja

Možete nam se javiti sa svim prijedlozima, pitanjima, molbama, željama, pohvalama i kritikama.

PITAJTE