Oralna kirurgija

Najsuvremenija tehnologija nudi nove mogućnosti

APIKOTOMIJA

Saznajte više

IMPLANTOLOGIJA

Saznajte više

SINUS LIFT

Saznajte više

APIKOTOMIJA

Uklanja se vršak korijena zuba koji je zahvaćen upalom. Zahvat je bezbolan i izvodi se u lokalnoj anesteziji uz primjenu LASERA za bolje rezultate.

IMPLANTOLOGIJA

Radi se o zahvatu ugradnje titanskih vijaka-implantata u kost na mjesto gdje nedostaju zubi. Na taj način mogu se postaviti zubne navlake, mostovi, proteze, te obaviti fiksni i mobilni rad.

SINUS LIFT

Zahvat kojim se rješava problem nedostatka kosti. Podiže se dno sinusne šupljine dodavanjem umjetne kosti te se osigurava mjesto za ugradnju implantata.

VAĐENJE UMNJAKA

Ovo je zahvat kojim se rješavaju problemi impaktiranih i retiniranih umnjaka. U sigurnim uvjetima svojim pacijentima omogućavamo kvalitetnu uslugu.

FRENULEKTOMIJA

Uklanja se labijalni frenulum kod zaostalog razmaka između gornjih i donjih centralnih sjekutića, te između jezika i unutarnje strane sjekutića.

GINGIVOPLASTIKA

Korekcija asimetrije gingive oko zubnih vratova, vrši se laserom zbog preciznijih rezova te zbog brže koagulacije i zaraštanja tkiva.

Laser u stomatologiji

Laser predstavlja evoluciju u dentalnoj medicini, u odnosu na klasičnu metodu liječenja, kod terapije laserom najčešće nema potrebe za anestezijom, liječenje traje kraće, a oporavak pacijenata je brži i bezbolniji. U stomatološkim ordinacijama VIVIDENTI-KALMAR koristimo laser Waterlase - Biolase koji je trenutno vodeći brend na dentalnom tržištu. Raspolažemo laserom za meka (zubno meso, gingiva) i laserom za tvrda (kost) tkiva. Laserska zraka dezinficira oboljelo zubno tkivo.

Certificirani materijali i kvaliteta rada

Materijali s kojima radimo certificirani su i potvrđeni od strane svjetskih dobavljača. U njihovu smo se kvalitetu uvjerili i upravo zato na svoje usluge nudimo i garanciju. Veliku pozornost posvećujemo unaprjeđivanju rada s novim instrumentima na tržištu.

Besplatan pregled

Prijavite se na besplatan pregled kod naših stručnjaka i saznajte što je potrebno vašem osmijehu.

PRIJAVITE SE

Doktorov odgovor

Postavite pitanje direktno našim stručnjacima i saznajte sigurne i točne informacije za svoje probleme.

SAZNAJTE

Za sva pitanja

Možete nam se javiti sa svim prijedlozima, pitanjima, molbama, željama, pohvalama i kritikama.

PITAJTE

Pogledajte rezultate naših usluga