Vividenti-Kalmar Team!

Prepustite se u ruke vrhunskih stručnjaka VIVIDENTI-KALMAR TIMA koji brine o vašem zdravlju i savršenom osmijehu!

Već više od 35 godina naš profesionalni liječnički tim sastavljen je od priznatih stručnjaka dentalne stomatologije koji vam osiguravaju lijep i zdrav osmijeh koristeći pritom najsuvremenije tehnologije.

ISKUSTVO

Još od rane 1950. godina sa svojim radom te pružanjem stomatoloških usluga započinje poznata obitelj Kalmar.

3. GENERACIJA

Već treća generacija doktora stomatologije i zubnih tehničara obitelji Kalmar prenosi znanje, iskustvo i ljubav prema stomatologiji s generacije na generaciju.

STRUČNJACI

Tim čine priznati stručnjaci dentalne stomatologije koji osiguravaju lijep i zdrav osmijeh koristeći najsuvremenije tehnologije dentalne medicine.

Zadovoljstvo pacijenata kao glavna vrijednost poslovanja

Prije 2 mjeseca došla sam u stomatološki centar Vividenti Kalmar na pregled. Trebala sam ugraditi zubni implantat. Nakon pregleda su ustanovili, da prije ugradnje zubnog implantata trebam pozicionirati donju čeljust, tj. ispraviti zagriz. Doktorica Viviana napravila mi je kompjuterski pregled Arcus Digmom te sam dobila udlagu za nošenje po noći. Bila sam nepovjerljiva jer mi je bilo nemoguće zamisliti da neću više osjećati bol u mišićima vrata. Naime, već neko vrijeme sam osjećala jaku bol na vratu, ramenima i cervikalnom trapezu. S obzirom da mi do tada nije ništa pomagalo, odlučila sam probati udlagu - byte. Već nakon 10-ak dana korištenja bolovi su nestali. Sada sam prezadovoljna što sam se odlučila za preporučenu terapiju, s obzirom na postignute rezultate. Sretna sam jer ne pijem više ljekove protiv bolova.

M.G., Italija

Jako sam zadovoljna sa svim zaposlenicima u stomatološkom centru Vividenti Kalmar. Osoblje je ljubazno, stručno i educirano. Klinika moderna, lijepa i uredna.

Anita G., Kijev, Ukrajina

Pomogli ste mi da prebrodim stare strahove od zubara, a zbog toga moram posebno zahvaliti svim doktorima i ostalom osoblju. Odnos kvalitete i cijene, kao i općeg dojma je odličan i iznad svih mojih očekivanja...

Michele, Torino

Bila sam u vašoj klinici i naišla na vrlo ljubazno i profesionalno osoblje. Zahvaljujući vama opet se sretno smijem nakon više od deset godina!

Giovanna, Trst

Jako sam zadovoljna sa svim zaposlenicima. Osoblje je ljubazno, stručno i educirano, a klinika je moderna, lijepa i uredna.

M.G., Kijev

Imao sam blagu neuralgiju na desnoj strani koja je gotovo nestala.
Također sam imao blagu bol na dva zuba budući da mi se tu povlačilo zubno meso . Ostalo je bilo sve u redu, ali svakako situacija nakon predaje nove udlage (byte) se u mnogo čemu poboljšala. Hvala Dr. Viviana Kalmar

Nicola Passuti

Dr.Kalmar Šandor - među prvim dentalnim implantolozima

Temeljem svog predanog i kvalitetnog rada uživa povjerenje mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata na području Hrvatske, a i mnogih drugih zemalja iz kojih nas uvijek rado posjećuju naši stari i novi pacijenti (Njemačka, Italija, Švicarska, Engleska,Kanada…). Svoje znanje, kvalitetu i ljubav prema stomatologiji prenio je i na svoju djecu Viviana Kalmar, dr.med.dent i Daniel Kalmar, dr.med.dent.

Kvaliteta kao rezultat rada profesionalnog tima

Za profesionanost te individualni pristup prema pacijentima kao i pruženu kvalitetu usluga i radova zaslužan je cijelokupni tim Vividenti-Kalmar dentalne klinike s zubotehničkim laboratorijem.

Suvremene tehnologije

Koristimo vrhunske materijale kod svih dentalnih usluga koje pružamo prema najvišim svjetskim standardima na područjima dentalne implantologije, oralne kirurgije, konzervativne stomatologije, parodontologije, estetske stomatologije, protetike, estetske dentalne medicine, radiološke dijagnostike te dentalnog laboratorija.

Profesionalan tim

Već više od 35 godina naš profesionalni liječnički tim sastavljen je od priznatih stručnjaka dentalne stomatologije osigurava vam lijep i zdrav osmijeh koristeći pritom najsuvremenije tehnologije.

Neiscrpnom željom i spremnošću da educira te pomogne i drugima znanje dr. Kalmar nesebično prenosi na brojne učenike, djelatnike koji su se osamostalili te započeli istim putem.

Šandor Kalmar, dr.med.dent.

Viviana Kalmar, dr.med.dent.

Ponosni smo na uslugu koju nudimo svojim pacijentima

Rade Šerbedžija - glumac

"Kada sam se iz Amerike preselio u Rijeku, prva stvar je bila da pronađem svoga doktora, svoga mesara i ribara, svoj omiljeni caffe bar i svoga dentista....Rekli su mi da je Šandor Kalmar najbolji, a ja s posebnom srećom spoznao da je dr.Kalmar moj prijatelj Šandor iz Subotice. Sada cijela moja obitelj i ja odlazimo u Crikvenicu ili na Kantridu da liječimo naše zube"

Ćiro Blažević - nogometni stručnjak

"Jako sam ponosan da u Kraljevici, mjestu u kojem živim, imamo Dr. Kalmar Šandora kojeg sam imao priliku upoznat i njegov sam pacijent, te namjeravam i ostati. Po količini talijanskih pacijenata, vidi se koliko je uspješan u svom poslu. Već godinama slijedi svu evoluciju posla kojim se bavi. Europski orijentiran. Lično i osobno tvrdim, da je doktor Šandor savjestan i kompetentan, te ga srdačno preporučujem."

Imate pitanje za nas?

Obratite nam se sa svim pitanjima jer samo kvalitetnom komunikacijom možemo stvoriti kvalitetan odnos.

  • Panoramski snimak