Kako doći do nas?

Do Rijeke možete doći iz tri glavna kopnena pravca, a povezani smo i zračnim putem.

Putovanje automobilom

Ako u našu ordinaciju dolazite iz smjera Zagreba najlakše je stići autocestom Zagreb – Rijeka. Ako stižete iz smjera Slovenije u Hrvatsku najlakše možete doći preko graničnog prijelaza Pasjaka i Rupe, a zatim pratiti putokaze do Rijeke. Ako ste krenuli u našu ordinaciju iz smjera Dalmacije najlakše je stići praćenjem Jadranske magistrale i nakon Crikvenice potrebno je samo produžiti put do Rijeke.

Putovanje autobusom

Redovitim međunarodnim i domaćim autobusnim linijama Rijeka je povezana s većim gradovima Hrvatske i Europe. Autobusni kolodvor u Rijeci nalazi se u središtu grada. Do naše ordinacije može se stići redovnom lokalnom autobusnom linijom ili taksi službom. Sve informacije o redu vožnje možete dobiti na internetskoj stranici Autotransa ili zatražiti u agenciji na kolodvoru dolaskom u Rijeku.

Putovanje vlakom

Gradovi s kojima je Rijeka direktno povezana željezničkim linijama su Zagreb, Osijek i Ljubljana. Glavni željeznički kolodvor nalazi se u blizini centra grada. Informacije o prometovanju vlakova možete dobiti na internetskoj stranici Hrvatskih željeznica ili na info šalteru na kolodvoru. Nakon što ste stigli u Rijeku do naše ordinacije možete doći lokalnom autobusnom linijom ili taksi službom.

Putovanje avionom

Rijeka je gotovo na jednakoj udaljenosti od tri međunarodne zračne luke; Zagreb, Ljubljana i Trst. U neposrednoj blizini Rijeke nalazi se zračna luka Krk i Pula. Informacije o zračnim lukama i redu letenja možete dobiti na njihovim internetskim stranicama. Zračna luka povezana je s centrom grada autobusnim prijevozom te taxi službom.

RIJEKA

Adresa:
Izviđačka 2a
51000 Rijeka
Hrvatska

Ako niste sigurni kako vam je najbolje doći do nas, kontaktirajte naš tim i dopustite da vam pomognemo.

POŠALJITE UPIT

Dolazite iz udaljenih krajeva?

Provjerite našu ponudu smještaja i obavite sve svoje tretmane bez ikakve brige, a sebi omogućite kvalitetan oporavak. Iskoristite pogodnosti naše potpune usluge.

Provjerite više

DRAMALJ

Adresa:
J. T. Košuljandića 22
51265 Dramalj
Hrvatska

Ako niste sigurni kako vam je najbolje doći do nas, kontaktirajte naš tim i dopustite da vam pomognemo.

POŠALJITE UPIT

Posjetite i pronađite sigurno rješenje za svoje probleme sa zubima. Obavite sve potrebne pretrage na jednom mjestu.